vineri, 1 ianuarie 2010

find me




   Zodia Berbecului corespunde perioadei de amplificare a influentei energiilor subtile ale Soarelui, trecerii de la frig la caldurda de la umbra la lumina. Se situeaza pe o zona de 30 de grade din cercul zodiacal, pornind de la echinotiul de primivara.
Incapatanat si intreprinzator, isi urmeaza propriul drum; poate fi chiar indaratnic. Un Berbec autentic este vioi,inteprinzator ai plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Cutezator, deseori naiv, e plin de idei, are initiativa ai trece imediat la actiune, pentru ca vea totul cat mai repede. Se simte in largul sau in situatii clare, nu-i  plac ocolisurile si ambiguitatile. Decide fara drept de apel, este foarte rational, vrea si poate conduce.
    Are aptitudini tehnice si practice.
Aspectul negativ al zodiei este excesul de zel, care poate deveni daunator. Berbecul poate fi brutal, furios, certaret. Este un subaltern nerabdator, recalcitrant si incomod, care incepe multe lucrari dar nu le termina.
Daca nu-si poate stapani impulsurile, Berbecul se poate lasa tarat in aventuri riscante.
Sanatate: Berbecul este plin de vitalitate. Poate avea probleme cu dantura face usor febra, este sensibil la stres, deoarece nu stie sa se opreasca atunci cand trebuie, e nervos, are un somn neodihnitor,rinichii si stomacul sunt sensibili. Berbecul este insa semnul cu cea mai mare putere de regenerare.
     Sensibiltate, inclinatie spre familie, dorinta  de protectie materna. Nostalgia trecutului. Cauta afectiune si schimba des mediul pentru aceasta. lnfluenta feminina asupra vietii este notorie. Creativitate.
     Mental incisiv, inteligenta,rapiditate mentala, comunicativitate, spontaneitate, adaptabilitate
     Exprimme amabila, ii place sa calatoreasca si sa-si faca prieteni noi; sentimentele sunt trecute prin inima si nu prin minte. Cuplu format in tinerete.
     Autoritarism in familie. Dispozitie instabila, vointa fluctuanta. Dorinta sa de a se impune tulbura linistea caminului. Capricii irationale aparute din dusmanii copilaresti. 
     Cordialitate, loialitate, noblete si mandrie de a apartine unui clan cultural. Simt acut al categoriei sociale.
Respingerea meschinariei.
     Seriozitate si responsabilitate, progres si originalitate in plan profesional, verifica tot ce face. Bune calitati organizatorice. Prudenta, masura in prietenie.
      Innoire si schimbare. In plan social, ajuta la indepartarea insucceselor celorlati. Indemanare in a se face popular. Versatilitate profesionala care ii aduce multe prietenii. Se integreaza bine in colectiv.
      Inspiratie la nivel profesional, actioneaza corect la momentul oportun. Succes obtinut prin tradari si inselatorii.Boala ii poate opri ascensiunea si succesul profesional.
      Influenta magnetica asupra persoanelor din mediul inconjurator. Autoritate bazata pe cunoasterea parghiilor psihice ale scopurilor cotidiene. Trece cu dezinvoltura peste incertitudini. Isi poate folosi forta regeneratoare in situatii dificile si in beneficiul altora. Intensa activitate sexuala.
      Personalitate puternica. Puternic motivat, autoritar. Este sigura pe sine dar uneori increzuta si aroganta. Are o copilarie fericita. Dorinta de autoperfectionare o va conduce spre succes si spre o profesie aleasa.
      Foarte imaginativa dar are dificultati de concentrare. Uneori are fantasme. Studiile sunt importante pentru ea este activa si calatoreste frecvent.
      Are dificultati in a se exprima in special in tinerete. Nu vorbeste mult, in nici un caz doar de dragul de a vorbi. Lucreaza in locuri retrase si liniqtite. Este discreta si filozoafa.
      Reprezinta legatura dintre viata emolionala si bani.este ajutata in ce priveste aspectele
materiale de prieteni sau de persoane fata de care este legatia emotional. Succesul profesional ii va fi avantajat de prieteniile pe care le are. Activitatile legate de frumusete, estetica, decorafuni. Pericol: Cheltuieli
mari.
      Spirit viu, alert si ingenios, dar sarcastic, critic, provocator. Este certareata. Se exprima usor, stie ce vea; urmareste succesul. Este capabil si actioneaza rapid.
      Ii place si crede in justitie. Este optimista si generoasa. Succesul profesional va fi rapid si ajutat de catre
familie. Viata de familie este foarte importanta pentru ea. Ii place confortul, bunastarea. Stie cum sa se distreze cu stil si inainte de toate cu placere; casa ei este totdeauna deschisa prietenilor.
      Apreciaza compania oamenilor batrani, a inteligentei ai sfatului bun. Acestea o vor ajuta an viata profesionala. 
       Trebuie sa aiba o cariera independenta lipsita de rutina, care sa-i satisfaca nevoia de miqsare, de calatorie si care sa aiba si un anumit grad de risc. Este excentrica.
      Va avea o mare ambitie, care o va obseda. Va dori totdeauna sa mai faca o verificare chiar dupa ce si-a terminat munca va fi continuu ingrozita de gandul ca nu poate fi perfecta.
      Se va adapta bine si cu entuziasm, oricarui fel de schimbme. Nu-i place monotonia. Va fi nevoita sa se mute din ratiuni de serviciu.
       Ii place viata de familie, copiii avand un loc aparte in inima sa. Are o natura calma, afectuoasa, delicata si tandra. Poate sa iubeasca doar o persoana onesta, cinstita si inteligenta. Ii place sa isi admire sotul. O dragoste sincere, stabila si fidela.
       Muncile in mediul medical si paramedical vor fi cele mai potrivite.
       Se va casatori din dragoste cu o persoana ca ii poate aduce calmul necesar si iubirea pentru toata perioada vietii.
      Moartea va surveni cu certitudine intr-o tara straina sau intr-o calatorie lunga. Cu toate acestea va fi o moarte usoara, linistita dupa o viata lunga.
       Va avea o viata agitata, plina de schimbari. Este excentrica, iritabila si indaratnica.
     Are o natura sovaitoare, cu un simt al umorului care se poate schimba brusc.Este instabila, nu-si poate urmari obiectivile.
      Are o puternica priza asupra realitatii. Are simtul datoriei. Este cumpatata, rezervata si nu se exterioizeaza.
Iubeste adevarul si dreptatea. In dragoste sentimentele sale sunt adanci si sincere, netrisand niciodata. Este
binenteles fidela in dragoste si in prietenie. Poate iubi o persoana cu mult mai n varsta careia sa-i aprecieze inteligenta si bunul simt.
     Este inteligenta cu reflexe vii si rapide. Este preocupata de anturajul sau, ii place sa schimbe idei cu prietenii dar si cu strainii. Este o natura deschisa,iesind in intampinarea celorlati.
     Lupta de multe ori pentru cauze pierdute dinainte sau pentru cauze pur si simplu prostesti, prea idealiste. Este irascibila, impulsiva, actioneaza fara sa se gandeasca la consecinte fiind absolut sigura ca este pe calea cea dreapta.
 Primul post din 2010... primul din prima zi... La multi ani!

Related Articles

0 comentarii: